Импресум

Петар Стојковиќ
Мартина Тапарчевска
Иван Ивановиќ

Соработник за јазична редакција:
Јован Костов

Информации за контакт:
телефон: + 389 75 339 116
факс: + 32 70 41 0087
е-пошта: contact [@] sakam.info

Маркетинг

Сакам.инфо е независен проект за промоција на вистинските вредности на медиумското покривање и известување: независноста, квалитетот и објективноста на информациите. Почетоците на Сакам.инфо се целосно финансирани со приватни средства на основачите на веб-страницата како придонес за горенаведената кауза. Освен безрезервниот труд вложен во работата на веб-страницата, финансиските трошоци се, исто така, битен сегмент за одржување на овој проект. Еден од начините на финансирање на овој проект е изнајмувањето рекламен простор.

Ве молиме контактирајте нѐ за понуда прилагодена на вашите потреби и буџет. Ние сме секогаш повеќе од расположени да излеземе во пресрет на очекувањата и можностите на нашите клиенти.

Медиумски партнери

Медиуми кои на матичните веб-страници го имаат поставено RSS виџетот на „Колумни“. RSS виџетот претставува алатка која ги прикажува последните објави на „Колумни“ со линк до нив. За возврат, како наша благодарност вашето лого ќе биде објавено во резервираниот простор за медиумски партнери како интегрален дел од сите страници.

Како да го поставите RSS виџетот?

Едноставно. Поставувањето на RSS виџетот на „Колумни“ можете да го направите со вметнување во соодветниот простор на следниот код:

Напомена: Фиксната висина на виџетот изнесува 250px. Препорачаната минимална ширина на просторот за виџетот е 250px. Виџетот е флексибилен и автоматски се прилагодува на ширината на просторот каде го поставувате. Не го менувајте кодот. Доколку имате потреба од дополнително прилагодување на виџетот според вашите потреби (димензии и слично), ве молиме задолжително контактирајте нѐ.