Author Archive

Женски поглед за геј пријателот

На почетокот на дeведесеттите работев неколку филма надвор од Југословенскиот простор. Работев со мешани екипи. Во

Втор живот – по мој терк

„Третирај го пациентот, не болеста.“ Професорот ме гледаше кротко додека му објаснував за моите здравствени проблеми.

Утеха за изгубеното бебе

Ме прашуваат често за мојата бурна и кратка театарско-филмска кариера. Немам многу потреба да говорам. Ако