Author Archive

Крушевскиот манифест – обврска на Заев!

Крушевскиот манифест е Библија за македонскиот народ Од мали нозе 2 Август кај мене предизвикувал посебни

Весник заробен во шише

Microsoft, Google, Apple и други големи компании ќе ве наградат со десетици или стотици илјади долари

Работата на „ЈП Хорхе“ со седиште на Водно

Погрешен е пристапот на Владата со нејзините директни иницијативи до Грција за решавањето на спорот. Тоа

Без демократија и правда нема национално единство

Предавство, поделби, раскол, меѓусебни убиства, се дел од менталната матрица на македонскиот народ низ историјата. Таа

Според Google Мирка е кабинетски инвентар на Бранко

Мирка Велиновска, не е некоја си Мирка, како што таа мене ме именува во нејзиното последно

Трагикомедија: На „Аминта трети“ се прогласи крај на западната цивилизација

Крајот на западната цивилизација е прогласен на „Аминта трети“, во срцето на Скопје, а јавно се

Може да уништиме некој македонски Да Винчи

Нетолеранцијата кон ЛГБТ популацијата која се манифестира преку директно или индиректно психичко малтретирање, физички напади, повици

Македонскиот „Дери-паска“ и „губернаторот“ од Карпош

Двигателот на „Алијансата за ширење позитивна енергија“ („Алијансата за позитивна Македонија“) да ти бил бизнисменот Минчо

Алијанса од надри-политичари за нови манипулации

Пред да преминеме на темата за надри-политичарите, на кратко за надрилекарите. Биоенеретичарите се луѓе кои велат

Фијаско на операцијата „Сечи-лепи-остварувај“

Струмица, август 2012 година, разговор со такси возач при патување на релација Струмица-солунски аеродром. Од долгиот