Author Archive

Фокус!

Ако ова не успее, јас повеќе не сакам да бидам новинар, рече мојата колешка Ирена Мулачка

Чии сте вие?!

Одамна ја изгубив довербата во државните институции. Точно знам и зошто – поради длабоката пенетрација на

Не седи мадро!

Седи си мадро. Седи си и ќути си додека никој не те чепка. Па дури и