Author Archive

Некаде за никој – тука за секој

Сите си имаме по нешто што ни се случило првпат. Едно такво првпат имав во мај,

Превртен чорап

Колкупати сте се сопнале на превртен чорап? Се заметкал и, кога не треба, ете го. Ама