Monthly Archive:: август 2013

Епидемија на омразата

Колегата Ерол Мустафа од порталот „Журнал“ ми постави прашање за меѓуетничките односи во Македонија и тоа

Хомофобија – патологија или хипокризија?

Добивме визна либерализација, но останува предизвикот за умствена либерализација. Ослободувањето од стереотипите и предрасудите е долг

Крушевскиот манифест – обврска на Заев!

Крушевскиот манифест е Библија за македонскиот народ Од мали нозе 2 Август кај мене предизвикувал посебни